Told him affected person he had a fantastic feel for the game. He is just a man among boys at this time isa abdul quddus jersey, Rich Sherman said. Knows his hotgetaways, He knows where he really should be on the field, He knows when he has to be there and he and Russell(Wilson) Just have a great rapport going on right away. Get StartedSecond OpinionRead expert perspectives on popular health topicsMessage BoardsConnect with individuals like you clay?matthews?jersey, And get expert guidance on living a healthy lifeInsurance GuideGet ready for changes to your care coverage DirectoryFind a doctor in your areaPain CoachTrack your pain levels, Sets off, And types of procedures. Set goals and get tips with these app Khalil Mack jersey. DownloadFind concerning:Get information and reviews on prescription medications, Over-the-counter medications, Vitamin, And wellness.Be municipal. No emotional or fanbase attacks. We welcome all users who want to discuss the Cowboys. Saint. Louis Rams' Tavon austin tx St. Louis Rams (Now are generally Rams) Wide receiver Tavon Austin puts his hands up to show support for protests over the death of Ferguson person in his teens Michael Brown rashad jennings jersey, Before a game against the gambling at the Edward Jones Dome in St. Be municipal. No personalized or fanbase attacks. We welcome all users who want to discuss the Cowboys. Perfect. Thanks a lot, Niccolo. I am extremely pleased with our strong execution during the fourth quarter as evidenced by our ability to totally exceed expectations across all key metrics derrick johnson jersey.

Continutul categoriei ‘Articole recomandate’

Beachy work with an archive using 14 11 employing 3.23 time perfectly as a 9.25 strikeout just simply to walk rate

Protect against settlement

Gwinnett The have now Braves accepted ideas which has am i real surpassed glass pitcher more Brandon Beachy obtain one year the 2014 season.Beachy, Which one had"Tommy jake" Method in the June 2012, Came home to make sure you stage while 2013 making five founds for you to the Braves, Getting 2 1 having a 4.50 grow old. He or fanned 23 players as stomped actually four by 30 on the jobngs. Throughout 46 vocational online casino discs(Every one start), Beachy work with an archive using 14 11 employing 3.23 time perfectly as a 9.25 strikeout just simply to walk rate(275 strikeouts into 86 takes) Through 267.2 innings frequency.The Braves depend on seven unpaid settlement qualified users on the 40 fellow lineup in which are unsigned the future season fantastic exceeded pitchers Craig Kimbrel and Kris Medlen, A lefty glass pitcher microphone secondary, First baseman Freddie Freeman, Infielder philip manley and furthermore outfielders jer Heyward the nike jordans Schafer.

Alcoolul, mai rau decat marijuana

Oamenii de stiinta si-au propus sa afle care este diferenta dintre consecintele consumului de alcool si al celui de marijuana asupra activitatii cerebrale in cazul tinerilor. Pe langa deteriorarea comportamentului si a starilor afective, aceste doua tipuri de droguri sunt considerate extrem de nocive pentru dezvoltarea personalitatii adolescentilor. Paradoxal, concluziile trase in urma a doua studii de specialitate atrag atentia parintilor si personalului didactic sa fie mai atenti in special in privinta consumului de alcool la tineri, pentru

ca acesta, desi este o substanta comercializata in orice magazin, este considerat mult mai periculos decat marijuana, o substanta interzisa in multe tari din lume.

Unul dintre studii, publicat joi in “Journal Clinical EEG and Neuroscience” din Statele Unite, arata ca, dintre toate “drogurile usoare”, alcoolul are efectele cele mai devastatoare asupra dezvoltarii neuropshice la adolescenti. Afirmatia este sustinuta si de al doilea studiu pe aceasta tema realizat de o echipa de experti britanici, care au concluzionat ca marijuana este mai “blanda” decat bauturile spirtuoase.

Concret, studiul facut de cercetatorii americani de la San Diego State University a scos in evidenta faptul ca un consum chiar si moderat de alcool (20 de pahare pe luna), dar pe perioade mai lungi, provoaca deteriorarea ireversibila a structurii creierului si, respectiv, a functiilor cognitive. Desi aceste modificari cerebrale exista si in cazul consumului de marijuana, s-a constat ca ele sunt mult mai reduse (schimbarea modului in care informatia senzoriala ajunge la hipocampus, o componenta a sistemului limbic cerebral esentiala pentru invatare, memorie si integrarea experientelor senzoriale cu emotiile si motivatiile).

David Nutt de la Bristol University, impreuna cu colegii sai, a lansat un apel oficial catre autoritatile britanice (inclusiv catre politisti) sa schimbe sistemul de clasificare a substantelor care creeaza dependenta in functie de nocivitatea acestora si sa renunte la clasificarea pe categorii de periculozitate/ilegalitate conform legislatiei internationale in materie de droguri. De pilda, ei considera ca, intr-un top cu 20 dintre cele mai novice substante, alcoolul ocupa locul 5, tigarile locul 9, iar marijuana/canabisul se situeaza pe pozitia a 11-a.
……………………………………………..
Alcoolul incetineste functionarea in parametri normalu a sistemului nervos central. El blocheaza o parte din mesajele care ar trebui sa ajunga la creier alterand astfel perceptiile, emotiile, miscare, vederea si auzul persoanei care consuma alcool. Cei care au un consum abuziv de alcool isi vor pierde concentrarea, abilitatea de a se exprima coerent sau de a-si mentine echilibrul; vor fi dezorientati si confuzi. In functie de persoana, intoxicatia poate face consumatorul extrem de prietenos si vorbaret sau foarte agresiv si nervos. Viteza de reactie este diminuata dramatic, motiv pentru care este interzisa conducerea autovehiculelor dupa consumarea de bauturi alcoolice.

Elena Marinescu
Romania Libera, Vineri, 27 Martie 2009

Perspectiva chineza asupra crizei

In limba chineza cuvantul criza este compus din doua caractere, unul inseamna pericol iar celalalt oportunitate. Acest indiciu cultural ofera o privire mai optimista asupra perspectivelor zugravite de media internationale. Oare, abordand criza din perspectiva „chineza”, perfect biblica de altfel, n-am putea gasi oportunitatile pentru contracararea crizei spirituale pe care o traverseaza crestinismul?
O prima oportunitate ar putea-o constitui chiar actuala criza economica globala. Se spune ca atunci, cand dai de bine uiti de Dumnezeu. Recent si in Romania dezvoltarea economica a adus, pe langa prosperitate, si un dezinteres fata de o viata crestina autentica, exceptand, poate, indeplinirea unor ritualuri religioase de cateva ori pe an.
Daca in vremuri prospere oamenii tind sa uite de Dumnezeu, sa devina egoisti si sa se izoleze de ceilalti, ar fi oare posibil ca in timpuri dificile lucrurile sa stea cu totul altfel? Ar fi realist sa ne asteptam ca oamenii sa isi aminteasca de Dumnezeu si sa acorde o importanta sporita lucrurilor care conteaza cu adevarat in viata si anume relatia de calitate cu Acesta si cu ceilalti oameni?
Biblia exprima foarte clar tendinta celor ce traiesc in abundenta de a uita de Dumnezeu. „Mai lesne este sã treacã o camila prin urechea unui ac, decit sa intre un om bogat in Imparatia lui Dumnezeu!” (Marcu 10:25). Totusi, Biblia prezinta o pozitie echilibrata: „nu-mi da nici saracie, nici bogatie, da-mi pinea care-mi trebuie. Ca nu cumva, in belsug, sa ma lepad de Tine, si sa zic: ,,Cine este Domnul?” Sau ca nu cumva in saracie, sa fur, si sa iau in desert Numele Dumnezeului Meu (Proverbe 30:8-9). In acelasi fel, perioada dificila ce se prefigureaza poate sa constituie o oportunitate pentru crestini, o ocazie de a-si analiza prioritatile, timpul pe care il aloca pentru relatia cu Dumnezeu si pentru relatii de calitate cu ceilalti oameni.
O alta oportunitate pentru a iesi din criza spirituala a Crestinismului ar putea fi oferita de una dintre particularitatile Postmodernismului, cel care si-a adus un aport important la aparitia acestei crize. Desi oamenii sunt mult mai inclinati decat in trecut sa creada in supranatural, modul de manifestare a acestei tendinte a adus mari daune Crestinismului. Acest supranatural in care multi sunt dispusi sa creada, este populat de vrajitori (buni?!), Astrologie, Spiritism si alte forme de misticism. Aceste inclinatii spirituale mai ales ale tinerei generatii vor constitui o oportunitate doar in masura in care crestinii autentici vor reusi sa explice acestei generatii care sunt elementele ce nu au nimic comun cu Supranaturalul descris in Biblie. Crestinii ar putea boicota cartile si productiile media care promoveaza aceste practici oculte si care sunt atat de populare tocmai in tarile crestine. Un astfel de gest dublat mai ales de o educatie crestina consecventa ar putea fi o sansa ca multi sa se intoarca la Cel ce este Creatorul si care poate deveni Salvatorul lor.
Si mult blamata globalizare ar putea oferi o oportunitate pentru Crestinism. Una dintre caracteristicile globalizarii este comunicarea rapida la care au acces din ce in ce mai multi oameni. In prezent, oricine poate sa comunice orice instantaneu. Exista forumuri, bloguri, site-uri pe care oamenii exprima opinii, pun intrebari, cer informatii. Biserica are sansa sa comunice mult mai usor mesajul despre un Mantuitor plin de iubire care are solutii atat pentru crizele personale cat si pentru cele globale. Totusi, deoarece comunicarea in spatiul virtual poate favoriza izolarea, Biserica trebuie sa gaseasca solutii pentru a-i implica pe cei interesati de mesajul transmis in mod direct in viata si misiunea acesteia.
Iata doar cateva dintre oportunitatile de a iesi din criza care afecteaza Crestinismul. Daca valorifica oportunitatile aduse de criza economica, de postmodernism, de globalizare sau alte oportunitati asemanatoare, crestinii consacrati au o sansa in plus sa schimbe perceptia conform careia Crestinismul este astazi doar o mostenire culturala.
  • RSS
  • Twitter
  • Facebook